sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#16

Pääsiäispäivän Saabinen symboli kuvaa virittäytymistä näkymättömän, elämää antavan luonnon voiman yhteyteen. Ihmisen yksilöllinen mieli on yleensä liian keskittynyt työskentelemään tietoisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi ymmärtääkseen konkreettisesti näkymättömien tai "okkultististen" voimien läsnäoloa. 

Luonnonhenget ja auringonlasku

16 Oinas♈16° Luonnonhenget tanssivat auringon laskiessa

Joskus intuitiiviset voimasi ovat todella korkealla, mutta fyysinen energiasi ei välttämättä ole. Saatat olla väsynyt ja tarvitset apua saadaksesi kaiken aikaan, ja sinulta voidaan vaatia paljon. Usko, että ympärilläsi on usein näkymätöntä apua. Kuuntele sisäistä sanomaa. Saat näkymättömiltä voimilta apua, sinua ohjataan ja suojellaan. Luonnosta nauttimista. Keijukaisia ja luonnonhenkiä. Todellisuuden jokainen osanen vaatii aina asian lähteelle menemistä, asioiden järjestelyä uuteen malliin. Elämän tanssi ikuisuuksiin jatkuvana harjoituksena. Kaikkien omien kykyjen esiin tuomista. Hyvää onnea, palkkiota ponnistuksista. Synkronisuus.


Avainsana on VIRKISTYMINEN.


Kielteisenä - itsepetosta, todellisuuden hämärtymistä. Vastuiden laiminlyöntiä.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-kokeileva.


Tämä on ensimmäinen symboli uudesta toiminnallisen tason viiden asteen sarjasta.


Viiden sarja4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset