torstai 1. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#13

Kiirastorstain Saabinen symboli on "Epäonnistunut pommiräjähdys".  Tämä symboli osoittaa, että räjähteet on purettava. Painekattilan energiaa on vapautettava, mutta se on usein tehtävä hitaasti ja huolellisesti. Ota tilanne hallintaan ennen kuin se riistäytyy käsistä. Räjähdys vahingoittaa usein odotettua enemmän. 
Suutari

 Oinas♈13° Epäonnistunut pommiräjähdys

Räjähteitä täytyy käsitellä varovasti, ne täytyy tuhota. Painekattilan paine pitää laskea vähitellen. Onneksi tilanne ei vielä ole riistäytynyt käsistä. Räjähdys tuhoaa usein enemmän kuin oli tarkoitus. Mieti syitä, miksi pommi viritettiin. Kiukunpuuskia ja turhautumista. Hyvän voitto pahoista aikomuksista huolimatta. Kaiken tarkoituksellisen pahan torjumista. Arvokkaita itsehillinnän oppitunteja. Hämmentävät tunnelmat. Tilanteiden purkaminen. 


Avainsana on KIIHKEYS.  


Kielteisenä - sairauden tai stressin vähättelemistä ja peittelemistä, vaikka muut pitäisivätkin sairautta tilanteesta johtuvana. Mahdollisuus menetetään turhamaisuuden takia. Tukahduttaa tunteita. Määrittelemätön viha.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-henkinen-vastaanottavainen.



Sanapilvi Oinas♈13°

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset