sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#9

Päivän Saabinen symboli liittyy ennustamiseen. Tämä symboli osoittaa kyvyn keskittyä, saada oivalluksia, analysoida merkityksiä ja tehdä johtopäätöksiä käytettävissä olevasta tiedosta. Suuren symbolikirjan mukaan kristallit ovat aina omanneet vastustamatonta vetovomaa. Niitä käytetään apuna mietiskelyssä ja mielen keskittämisessä pyhiin asioihin, sekä magiassa niistä on ennustettu tulevaisuutta.

Ennustaja

Oinas♈9° Kristallipalloon tuijottaja

Ihmisen ja maailmankaikkeuden yhteistyö. Sinulla on jo kokonaisuus edessäsi, mutta et ehkä ymmärrä sen sanomaa. Asiaan keskittyminen voi auttaa sinua näkemään selvästi. Kykyä nähdä asioita, joita muut eivät huomaa. Odottaa suotuisia merkkejä. Inspiraatioita. Virittäytyminen ja inspiraation etsiminen sisältä. Luova, sisäinen visualisointi. Auran lukeminen.  Selvänäkijän kyvyt. Näkijä.


Avainsana on TARKKANÄKÖISYYS


Kielteisenä - asioiden ottamista liian kirjaimellisesti niin, että syvempi merkitys hämärtyy. Eksyä metsään. Uteliaisuutta tulevaa kohtaan ilman syvempää tarkoitusta. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Täysikuu Vaa´assa 28.3.

Tänään sunnuntaina illalla on täysikuu  Vaa’assa♎ , Kuu tekee tarkkaa oppositiota Oinaan♈ merkissä olevaan Aurinkoon. Nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja tämän täydenkuun viesti onkin tasapainon löytäminen näiden kahden energian välillä. Mukana täydenkuun kuvioissa on myös Venus ja Khiron Oinaassa yhtymässä Aurinkoon, jotka tekevät sekstiiliä Saturnukseen. Kuu, Mars ja Saturnus tekevät ilman merkeissä kolmion. Kaiken kaikkiaan täydenkuun kartta on positiivinen, toki Mars ja kuun noususolmu tekee neliötä Neptunukseen ja Merkuriukseen ja Uranus on neliössä Saturnukseen. Nyt on hyvä aika tehdä tarvittavia muutoksia ihmissuhdeasioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset