maanantai 29. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#10

Päivän Saabinen symboli kehoittaa meitä tarkastelemaan asioita eri valossa. Yritä löytää uusia ratkaisuja vanhoihin ideoihin - voit mullistaa jotain. Ole valmis  katsomaan asioita uudesta ja tuoreesta näkökulmasta.  Älä pidä kiinni rajoituksista, joita itse tai muut asettavat sinulle. Tietoisuuden uudet ulottuvuudet murtautuvat vanhojen ajatusmuotojen läpi.   

Uusi merkitys vanhalla kuvalla

Oinas♈10° Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen

Et kehitä ideoitasi, koska sinusta tuntuu siltä, ettei ole olemassa mitään uutta taivaan alla. Mutta asiat täytyy tehdä vielä sinun omalla tavallasi. Yritä löytää uusi tapa ratkaista asioita. Uusi tulkinta asioille. Uuden inspiraation löytäminen. Olla edellä aikaansa. Tietoisuuden uudet ulottuvuudet rikkovat vanhat ajattelumallit.  Vanhat ja uudet opetukset.


Avainsana on TULKINTA


Kielteisenä - vanhojen aatteiden hylkäämistä vain siksi, että ne ovat vanhoja, etkä pyri uudistamaan niitä. Nähdä tapahtumat vääristyneesti. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sosiaalisen, tason 2, Oinaan♈ asteluvut  6 - 10 on esitelty.

Sarja2, sosiaalinen taso


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset