perjantai 26. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#7

Maailma on täynna erilaisia vastakohtapareja: näkyvä ja näkymätön maailma, hyvä ja paha, valo ja pimeys, yin ja yang. Moni uskonto rakentuu kahden vastakkaisen voiman tai niistä muodostuvan kokonaisuuden varaan. Taivaan ja maan, jumalallisen ja ihmisen, hengen ja aineen ensisijainen dualismi. Näky ja tunteet keskittyvät tarkasti määriteltyihin rajoihin, mutta näiden rajojen sisällä ne ilmaisevat itseään kahdella tasolla. Rudhyarin mukaan tämä on niin uskonnon kuin taikuudenkin perusta.

Kaksi olemisen tasoa

Oinas♈7° Ihminen toimii kahdella olemisen tasolla yhtä aikaa

Elämäsi näyttää kaksijakoiselta, mutta pystyt toimimaan hyvin molemmilla tasoilla, jos arvostat niitä molempia ja huomaat niiden merkityksen. Siirtymistä asiasta toiseen tarpeen mukaan. Kyvykkyys. Luovuutta, monipuolisuutta. Älä hajota energioitasi. Henkisen ja materiaalisen maailman yhdistämistä.


Avainsana on TAITO


Kielteisenä - yrität esittää eri rooleja eri tilanteissa ja epäonnistut siinä. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-sosiaalinen-herkkä.


Koska vuodessa on 365 päivää ja Saabisia symboleja on vain 360 niin muutaman kerran vuodessa sama Saabinen symboli on voimassa kahden päivän ajan. Nämä päivät vaihtelevat vuosittain, koska se riippuu auringon nousun ajankohdasta.  26-27.3.2021 Saabinen syymboli on Oinas♈7° kahden päivän ajan. PDF-taulukko löytyy sivun alareunasta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset