torstai 25. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#6

Torstain Saabinen symboli on neliö. Se on geometrinen symbolikuvio, joka ilmaisee ihmisen aseman määrätymistä tietyssä tilassa, elinalueen jäsentämistä ilmansuuntien mukaan sekä yliluonnollisten kaitsijoiden sijoittamista nelijärjestelmään. Neliön tulkinnassa on etualalla ollut ihmisen toivomus löytää paikkansa kaaottiselta näyttävässä maailmassa ja määrittää se suuntien ja koordinaattien avulla. Neliömuoto olemassaoloa järjestävänä periaatteena vaikuttaa ympyrän vastakohdalta, mutta yhdessä ne muodostavat kaiken sisäänsä sulkevan kaksikkojärjestelmän.  "Ympyrän neliöiminen" symbolisoi toivomusta saada taivaallinen ja maallinen ihanteelliseen sopusointuun. (Suuri symbolikirja)

Lempiäisen mukaan Jung piti neljää olevaisuuden peruslukuna ja katsoi tämän pohjalta että katolisen kirkon dogmi Marian ruumiillisesta taivaaseen astumisesta nousee pyrkimyksestä tuoda miehisesti painottuneeseen kolminaisuuteen naisellinen elementti. Siten se harmonisoituu ja päästään neliön kokonaisuuteen ja säännönmukaisuuteen. Neliö on täydellinen kuvio ja neljä täydellisyyden luku.


Neliöt

Oinas♈6° Neliön yksi sivu on kirkkaasti valaistu

Tämä symboli osoittaa usein positiivista luonnetta, joka osaa löytää ulospääsyn vaikeista tilanteista luovilla ratkaisukeinoilla. Älä keskity liian yksipuolisesti konkreettisiin asioihin. Saatat tuntea olevasi umpikujassa. Katsele ympärillesi avoimin silmin ja kokeile yksinkertaisia, toimivia ratkaisuja. Ongelmista on aina mahdollista selviytyä. Älä turhaudu. Tajuta, että asioilla on selkeä merkitys, kun ne hyväksytään tietoisuuteen. Varmoin askelin oikeaan suuntaan kulkemista. Ratkaisu ilmaantuu välähdyksenomaisesti. Ymmärtää oman toimintansa rajat. Etsitkö vakautta?


Avainsana on RYHMÄ.


Kielteisenä - antaa ongelman masentaa itsensä, nähdä asiat yksipuolisesti. Antautuminen, loukkuun jääminen.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-sosiaalinen-kokeileva.

 

Oinas♈6° aloittaa uuden sosiaalisen tason, viiden asteen sarjan.

Sosiaalisen tason symbolit Oinas♈ 6° - 10°








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset