sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#355

Tänään sunnuntaina aurinko siirtyy Kalojen♓24. asteeseen.   Päivän Saabinen symboli katsotaan seuraavasta täydestä asteesta ja se on #355. Minulle tuli tästä mieleen Uuden Testamentin kohta, jossa Jeesus ajaa rahanvaihtajat, myyjät ja ostajat pois Jerusalemin temppelistä (Matteus 21:12-13, Markus 11:15-17).      

Jeesus puhdistaa temppelin

Kalat♓25° Pappeuden turmeltuneisuuden puhdistaminen

Ajoittain on tarpeen tutkia moraalista ja hengellistä vilpittömyyttä. Nyt on aika miettiä, miten rehellinen on moraalisesti ja henkisesti. On helppo menettää ote aatteesta järkisyiden, itsekkyyden tai intohimojen takia. Aika ajoin olisi syytä miettiä motiivien puhtautta, että henkiset arvot voisivat toimia meissä paremmin. Onko sinulla ”oikeat motiivit”? Kuka on vastuussa? Mitkä asiat pidättelevät sinua? Totuuden paljastuminen. Irrottautumista niistä ihmisistä tai arvoista, jotka estävät meitä saavuttamasta omia henkisiä päämääriä. 


Kielteisenä - taistelua siitä, kuka saa käyttää valtaa henkisessä yhteisössä. Vallan väärinkäyttö. Toisten tuomitseminen. Pettäminen, valehtelu tai harhaanjohtaminen. Korruptio ja skandaalit. 


Avainsana on UUDISTAMINEN. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Tämä Saabinen symboli #355 päättää sosiaalisen tason ja on viimeinen symboli 71. viiden asteen sarjassa.

 

Sarja 71. Kalat 21-25 asteet



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset