keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Hieno nainen kettuturkki päällään

Aurinko on Kalojen♓14°  ja päivän Saabinen symboli#344. Mietin aluksi, että laitan tähän vain ketun kuvan, mutta päädyin kuitenkin laittamaan tähän  valokuvan hienosta rouvasta turkiksia yllään. Nykyään ei ole enää niin muodikasta pukeutua turkiksiin. Monet Saabisten symbolien hahmot ovat olleet ajankohtaisia 1920-luvun loppupuolella Amerikassa selvinnäkijä Elsie Wheelerin elinaikana.


Hieno nainen turkiksissaan


Kalat♓14° Hieno nainen kettuturkki päällään

Ehkä pyrit antamaan itsestäsi mielikuvan, joka parantaisi mahdollisuuksiasi tilanteessa. Älykäs ihminen näkee lävitsesi. Entä jos joutuisit luopumaan valepuvustasi, pystyisitkö silti tuomaan esille samoja ominaisuuksia? Kietoutumista älylliseen ylemmyyteen. Sisäisen arvon ulkoinen ilmentymä. Suojakilpi.


Avainsana on TYYLIKKYYS


Kielteisenä - valheelliset kulissit. Esittää rikasta. Itsensä myymistä rahallisen hyödyn saamiseksi.


Astrologinen kaava: yin-käytännöllinen-universaali-erikoistuva-henkinen-vastuuntuntoinen.


Symboliikassa ja mytologiassa kettu on aina fiksu ja hienovarainen eläin. Se edustaa älyä varhaisessa "oveluuden" vaiheessa. Laajemmassa merkityksessä se viittaa myös älykkyyteen, jota pidetään kykynä sopeutua kaikkeen elämän eri tilanteissa. Kansanperinteessä kettu voi symbolisoida myös kavaluutta ja petollisuutta.  Turkin punainen väri tuo mieleen tulen ja se liitetään paholaiseen. Ketun hännän heiluttamisella on voitu tarkoittaa teeskentelevää imartelua, tästä on myös sanonta: "Olla ketunhäntä kainalossa." (Suuri symbolikirja)


Kettu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset