lauantai 27. helmikuuta 2021

Täysikuu Neitsyessä

Täysikuu 🌕 on Neitsyessä 8°57" ja Aurinko🌞  Kaloissa♓8°57". Kuu ja Aurinko ovat keskenään oppositiossa täydenkuun aikaan. Kuten opposition luonteeseen kuuluu vastakkaiset merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia.

Nikulan (1993) mukaan täydenkuun vaihe aloittaa kokonaan uuden tason elämänvoimien kehkeytymisessä. Kehitys siirtyy sisäiseltä, psyykkiseltä tasolta suhteiden maailmaan, vastavoimien tasolle. Syntyy sosiaalinen taso Kuun kierrossa. 

Tein täydenkuun kartan Astroseek-sivustolla.

 

Täysikuun kehoittaa meitä löytämään tasapainon Neitsyen järjestyksen ja Kalan kaaoksen välille.  Neitsythän symbolisoi palvelua, työtä, terveyttä, arkirutiineja. Kalat puolestaan saattaa unohtaa arkirutiniit unelmoidessaan. Muita aspekteja täydenkuun kartalta: Neitsyen hallitsija Merkurius ei enää peräänny, mikä on hyvä uutinen!  Uranus Härästä tekee kolmiota Kuulle, tämä voisi auttaa huonoista tavoista irtautumiseen ja uudistuksiin omissa arkirutiineissa. Myös Pluton ja Marsin kolmio edesauttaa tätä.


Tässä yhteydessä muistutan, että Saabisen symbolin asteluku katsotaan aina seuraavan täyden asteluvun kohdalta. Kuun ja Auringon asteluku on kuvassa molemmissa 8 astetta 57 minuttia, joten Saabinen symboli on 9 astetta!


Täydenkuun Saabinen symboli tänään lauantaina on

#159 Neitsyt9° Ekspressionistinen taiteilija työssään

Tässä tilanteessa tarvitaan erityisesti yksilöllisyyttä ja omaperäisyyttä. Vaikka sinulta vaadittaisiinkin perinteiden kunnioittamista, nyt et pärjää ilman omaperäistä luovuutta. Tulevaisuuteen suuntautunutta luovuutta.


Avainsana on KOKEILU.


Kielteisenä - tämän hetken arvojen huomioitta jättämistä. Kykenemättömyyttä kohdat omia ongelmiaan avoimesti.


Astrologinen kaava: Yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.

Venäläinen taidemaalari Yury Krjakvin ateljeessaan vuonna 1984

Täydenkuun aikaan voimme jokainen olla oman elämämme ekspressionisteja.

Saabisesta symbolista#339 Kalat♓9°  Ohjastaja raveissa tein erillisen postauksen jo eilen.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset