tiistai 23. helmikuuta 2021

Aurinko Kalojen 6. asteessa

Tiistain Saabinen symboli #336 aloittaa uuden tason 2., joka Rudhyarin mukaan on nimetty tunne-/kulttuuritasoksi. Jones nimesi tämän tason sosiaaliseksi tasoksi.  Se pitää sisällään Kalojen♓ asteluvut 6° - 10°.

336 Kalat6° Sotilasparaati

Tunnustusta annetaan palvelusta ja antautumisesta yhteisön käytettäväksi. On aika olla tietoinen velvollisuuksista, kunniasta ja korkeampien aatteiden suojelemisesta. Kansallinen ylpeys esillä.


Avainsana on KURI


Kielteisenä - esilläolossa on jotain jäykkää ja tunteettomuutta. Erikoisetuuksia.


Astrologinen kaava: Ylläpitävä-käytännöllinen-universaali-erikoistuva-sosiaalinen-kokeileva.


Minulla on siis tarkoituksena tässä blogissani liittää aina jokin piirros tai kuva postaukseen päivän Saabisesta symbolista kuten kerroin 17.2.2021 postauksessani, missä julkaisin Saabisten symbolien listan suomeksi.  Symboleja on yhteensä 360, mutta minulla on valmiita piirroksia vasta kuutisenkymmentä, joten joudun käyttämään myös valokuvia.  Pyrin valitsemaan kuvia, jotka minulle intuitiivisesti tulee ensimmäiseksi mieleen luettuani Saabisen symbolin nimen.  Päivän symboli toi mieleeni heti Voitonpäivän paraatin. Sain valmistuttuani Leningradin yliopistosta lahjaksi hienon kuvakirjan "Suuresta isänmaallisesta sodasta 1941 - 1945".  

Voitonpäivän sotilasparaatin kuva Suuri Isänmaallinen sota 1941-1945 kirjasta


Voitonpäivä (ven. День ПобедыDen Pobedy) on useissa toisessa maailmansodassa liittoutuneiden puolella taistelleissa maissa juhlapäivä, jota vietetään natsi-Saksasta 8. toukokuuta 1945 saadun voiton kunniaksi. Sen sijaan Neuvostoliitossa sitä juhlittiin 9. toukokuuta, kuten Venäjällä, Ukrainassa ja eräissä muissa entisissä neuvostotasavalloissa. Syy on se, että Saksan antautuessa vuorokausi oli Neuvostoliiton alueella ehtinyt jo vaihtua yhdeksänneksi toukokuuta (Moskovan aika on kaksi tuntia Keski-Euroopan aikaa edellä).   (Wikipedia)


Ps. itse olen  kuitenkin  -tyyppiä eli  "Мир миру!" Maailmalle Rauhaa!


Toisen, sosiaalisen tason viiden sarja68:

Viiden sarja68



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset