torstai 8. elokuuta 2024

Leijona18°

Päivän Saabinen symboli#138 on Kemian opettaja:


Kemian opettaja


Tämä symboli tarkoittaa, että olet valmis kokeilemaan jotain uutta ja erilaista. Olitpa osallistuja tai tarkkailija, kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Tieteellisen mallin noudattaminen, joka pitää kiinni kokeiden tekemisestä täsmälleen samalla tavalla yhä uudelleen ja uudelleen, johtaa vain samaan lopputulokseen. Uusien ainesosien sekoitus voi johtaa uusiin yhdistelmiin ja yllättäviin tuloksiin. Vaikka et olisikaan varma tuloksista, riskinotto voi johtaa mielenkiintoisiin mahdollisuuksiin. Varmista kuitenkin ainesosien sekoitus, koska jotkut saattavat olla vaarallisia tai arvaamattomia. Alkemia. Viisaus siirtyi eteenpäin. Asioiden testaamista. Löytämisen jännitystä. Johtaa esimerkillä.   (Linda Hill)

Leijona17° - 17 1/2°Älykäs. Kriittinen ja tarkka ajattelija. Konservatiivinen, kohtelias ja osaava työntekijä missä tahansa organisaatioossa tai yrityksessä. (LIB-3-AQU, VIR-2-CAP)

Leijona♌17 1/21° – 18°Siisti, konservatiivinen ja kohtelias. Huolehtii ulkonäöstään, omaisuudestaan ja ympäristöstään. Saattaa horjua itsekkyyden ja anteliaisuuden välillä. (SCO-4-PIS, VIR-2-CAP) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä : Salainen tieto Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ...

Suositut postaukset