tiistai 9. heinäkuuta 2024

Rapu19°

 Päivän Saabinen symboli#109 on Pappi vihkimässä nuortaparia:


Vihkiminen

Lynda Hillin mukaan tämä symboli kertoo kyvystä tai välttämättömyydestä tuoda ihmiset yhteen, jotta he voivat nauttia, kasvaa ja oppia toisiltaan. Osoittautuu, että sydämen ja mielen yksinkertaisimmat ilmaisut on usein tunnustettava rituaalisessa esityksessä, jotta koemme, että nautimme yhteiskuntamme tavoista ja perinteistä. Tarvitaan korkeamman voiman siunauksen tunnetta. Riippumatta siitä, onko kyseessä todellinen "avioliittoseremonia" tai jokin muu sidosrituaali, ihmisten täytyy kokoontua yhteen tekemään sitoumuksia ja lupauksia toisilleen. Pyhitetty yhtenäisyys. Uskollisuuden ilmaisut, pyhät lupaukset. Seremoniat. Kielteisenä vakiintuneiden sääntöjen jäykkä noudattaminen sellaisten tapojen kustannuksella, joilla on suurempi henkilökohtainen merkitys. 

Rapu♋18° - 19°: Hyväluontoinen. Soveltuvuutta tieteeseen tai liiketoimintaan. Omavarainen, innovatiivinen, spontaani. Paneutuu olennaisiin ideoihin eikä tuhlaa aikaa pinnallisiin yksityiskohtiin. (SCO-5-AQU, ARI-10-CAN) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset