perjantai 14. kesäkuuta 2024

Kaksoset25°

Päivän Saabinen symboli#85 on Puutarhuri karsii lehtiä palmuista:



James Burgessin mukaan painamme oman leimamme maailmaan näyttämällä jotakin Hengen ja Materian välisestä suhteesta. Englannissa näemme usein jonkun muokkaavan puutarhapensasaitaa parantaakseen ympäristön kauneutta. Tämä on enemmän kuin pelkkä tyhjä näyttö triviaaleista taidoista ja ylimääräisistä resursseista. Se on mielenkiintoinen kysymys, ja mahdollisesti riippuu siitä, mikä on tarkoitus. Jotkut ihmiset paljastavat jatkuvasti maailmalle esteettisen tunteensa ja herkkyytensä ja käyttävät tätä varten kaikki luonnon kauneuden osa-alueet. Näin tehdessään he osoittavat luontaista harmoniaa ihmisen, työkalunsa ja materiaalinsa välillä. Näin me itse asiassa kohtaamme luonnon kanssa. Henki ja aine ovat suhteessa: varmasti kaiken elämän ydin? Emotionaalisella tasolla tällainen toiminta saa aikaan ylpeyttä ponnisteluista – tyytyväisyyttä tehdystä työstä. Jokainen, joka on tuntenut tämän tunteen, tietää, että se on täynnä valoa, sillä on itsessään suuri arvo, vaikka teoksella ei sinänsä ole suurta merkitystä koko kosmisessa asioiden kokonaisuudessa. Kuinka paikallinen ja vaatimaton tahansa on oma ulottuvuutemme, haluamme silti painaa kuolemattoman leiman maailmaan. Tämä on syvempi kokemus kuin itsekkyys, ja todellakin antaa meille mahdollisuuden päästä käsiksi johonkin sielun tarkoituksesta maan päällä – kokea itsensä muodon totuudessa ja kauneudessa.

Kaksoset♊24° - 25°: Pioneeri mielikuvituksellisissa, parapsykologisissa tai henkisissä ideoissa ja pyrkimyksissä. Äkillisiä ideoita ja spontaaneja tekoja. Rehellinen ja suora. (CAP-8-PIS, ARI-11-GEM) (David Cochrane)

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu6°

Päivän Saabinen symboli#96 n Riistalintu vuoraamassa höyhenillä pesäänsä : Pesänrakennus, Dream.ai James Burgessin mukaan rakentamalla omaa ...

Suositut postaukset