keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Kaksoset23°

Päivän Saabinen symboli#83 on Kolme lentämään opettelevaa linnunpoikasta pesässään korkealla puussa:

Kolme linnunpoikasta

Linnut ovat tärkeitä symboleja mm. pyhä Hildegard Bingeniläinen on kirjoittanut:    " linnut symboloivat voimaa, joka auttaa ihmistä puhumaan harkiten ja ajattelemaan asioita ennen niiden tekemistä. Sillä kuten linnut kokoavat sulkiensa avulla ilmaan ja oleskelevat yläilmoissa, niin kohottaa ajatteleminenkin sielun ruumiissa ja auttaa sitä levittäytymään kaikkialle."    

Luku kolme, kolminaisuus tai kolmenryhmä on yleinen myyttinen symbolikuvio myös antiikin taiteessa. (Suuri symbolikirja)

Kaksoset♊22° - 22 1/2°: Erittäin kekseliäs, edistyksellinen ja omaperäinen. Kauaskantoisia ideoita. Pystyvä liiketoiminnassa tai tieteessä. Toisinajattelija. (SAG-7-AQU, AQU-9-ARI) 

Kaksoset♊22 1/2° - 23°: Inspiroitunut, kekseliäs, omaperäinen, runollinen, mielikuvituksellinen. Epätavallisen lahjakas, mutta ajoittain voi ilmetä psyykkistä keskenkasvuisuutta. (CAP-8-PIS, AQU-9-ARI) (David Cochrane)

Aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista löytyy alla olevien hakusanojen kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu7°

  Päivän Saabinen symboli#97 on Kaksi keijukaista kuunvalossa : Keijut Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa näkymättömien voimien leikki...

Suositut postaukset