torstai 9. toukokuuta 2024

Härkä21°

Päivän Saabinen symboli#51 on Sormi näyttää riviä avoimesta kirjasta:


Sormi osoittaa riviä kirjasta

James Burgerin mukaan tarvitsemme arvoja ja tavoitteita määrittääksemme totuuden mielikuvituksesta. Se mikä ei toimi meille, ei toimi, joten hylkäämme sen. Jokaisella inhimillisten asioiden täydellisellä uudelleenjärjestelyllä on oma merkityksensä, ja haluamme tunkeutua sen merkitykseen täysin henkilökohtaisella tasolla. Käsitteet ja teoria ovat filosofioiden kuivia spekulaatioita, mutta silti me kaikki haluamme vahvistaa viisautta oman maallisen todellisuutemme yhteydessä. Meidän on pakko muokata muiden hypoteeseja omien kokemustemme mukaisiksi. Jos viisausopetukset eivät ole hyödyllisiä, eivätkä auta meitä elämään normaalia elämää – niin löydämme oman erityisen tapamme korjata ne erityistarkoituksiimme sopivaksi. Muussa tapauksessa meistä tulee kirjoitetun sanan sokean kuuliaisuuden kautta automaatteja, joita orjuuttavat niiden suostuttelut, joilla on tahtoa ja luottamusta julistaa ja saarnata.

Härkä♉20° - 21°: Erittäin älykäs. Nopea, analyyttinen, objektiivinen mieli. Selkeä ajattelu. Pyrkii ymmärtämään minkä tahansa idean tai käsitteen laajemman kontekstin, filosofista näkemystä. Kiinnostunut taloustieteestä. (SAG-8-CAP CAP-9, GEM-2-CAN) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Kaksoset1°, Aurinko siirtyy Kaksosten merkkiin

 Päivän Saabinen symboli#61 on Lasipohjainen vene tyynessä vedessä : Näkymä lasipohjaisesta veneestä  Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo t...

Suositut postaukset