maanantai 6. toukokuuta 2024

Härkä18°

Päivän Saabinen symboli#48 on Nainen pudistelee laukkua huoneensa avoimesta ikkunasta:


Tuuletusta

Tämä symboli puhuu sotkun raivaamisesta, pesemisestä ja puhdistamisesta sekä ilman ja valon tuomisesta tilanteisiin. On välillä hyvä tuulettaa ummehtuneita ajatuksia ja tehdä tilaa uudelle. Se symboloi usein psykoterapiaa ja muita itseapukursseja, jotka puhdistavat mieltä, tunteita ja sielua. Usein on tarvetta siivota kaapistot vanhojen tottumusten ja rutiinien ohella. Pitämällä kaiken sisäisessä itsessäsi voit aiheuttaa sotkua, joka rajoittaa. Tuo nämä asiat ulkomaailmaan ja katso, ovatko ne edelleen tärkeitä päivänvalossa, ja hylkää ne, jotka eivät ole. Loputonta keskustelua asioista, jotka pitäisi unohtaa.  (Linda Hill)

Härkä♉17° - 17 1/2° : Hyvä mielikuvitus ja vaistot. Taipumus osallistua valtataisteluihin tai emotionaalisesti monimutkaisiin suhteisiin. Taiteellinen ja herkkä. (LIB-6-SCO, PIS-11-ARI)

Härkä♉17 1/2° - 18° : Miellyttävä ja helppokäyttöinen; hänellä ei ole suurta tahdonvoimaa, levoton, hajallaan ja liian huolissaan tulevaisuudesta. Antelias ja auttavainen apua tarvitseville. (SCO-7-SAG, PIS-11-ARI) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset