torstai 2. toukokuuta 2024

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä:


Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfelt 1886

Paluu yksinkertaisempiin iloihin elpyäkseen. Tämä kuva viittaa tapaan, jolla samanaikainen toiminta ja erilainen luonto voi täyttää yksilöllistyvän mielen. Sosialisoituneen ihmisen tietoisuus toimii kahdella tasoilla, läheisessä rinnakkaisessa mielessä sen kanssa, mitä tapahtuu mielen tiedostamattomissa osissa (meressä). Luonnolliset halut ovat puoliksi tietoisia, puoliksi tiedostamattomia. Ne ovat olemassa raja-alueella - märkä hiekka edelleen osittain pienten aaltojen peitossa. Lapset leikkivät hieman kauempana ja oppivat mielikuvituksellisia silti sosiokulttuurisia pelejä. Tämä symboli viittaa siihen, että on parempi olla yrittämättä kerralla enempää kuin mitä voidaan saavuttaa tietoisella ja egolähtöisellä kunnianhimolla. Se viittaa läheiseen kosketukseen luonnon energioiden kanssa ja yksinkertaisiin iloihin - Elä ja anna toistenkin elää -asenteesta. (Dane Rudhyar)

Härkä♉13º - 14º: Saavuttaa kunnioitusta hiljaisen, vilpittömän ja magneettisen luonteensa kautta. Pystyy käyttämään psyykkistä tai magneettista vaikutusta muihin. (VIR-5-LIB, SCO-7-SAG) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä27°

Päivän Saabinen symboli#57 on Intiaani myymässä lasihelmiä : Intiaaninainen myy lasihelmiä Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo rauhallisest...

Suositut postaukset