maanantai 29. huhtikuuta 2024

Härkä11°

 Päivän Saabinen symboli#41 on Nainen kastelee kukkia puutarhassa:


Kukkien kastelua

Tämä symboli kertoo huolenpidosta. Yksinkertainen kukkien kastelu on todiste sydämestä tulevasta kiinnostuksesta asioiden ja oletettavasti myös ihmisten hyvinvointiin. Hoitotoimi on pätevä itsensä vuoksi, koska se vaalii hoivan laatua, olipa vastaanottaja sitten kasvi, eläin tai ihminen. Tässä on myös todisteita helposta ja palkitsevasta kumppanuudesta ihmisen ja luonnon välillä. Kuva on symboli sielun päättäväisyydestä antaa jatkuva ja konkreettinen ilmentymä luovista voimistaan niin, että luonnollinen runsaus pyrkii vastaamaan sen sisäistä hengen anteliaisuutta. Kun olemme kypsiä ja vapaita liiallisista neurooseista, tunnemme väistämättä vastuuta maailman hyvinvoinnista. Meillä on herkkyyttä toisten tarpeita kohtaan ja halukkuutta lieventää muidenkin taakkaa jossain määrin. Palkinnot tämän tasoisesta kiinnostuksesta muita kohtaan ovat erittäin suuria. Se voi olla hienovaraista hyvinvoinnin tunnetta, mutta niistä saa yleensä myös konkreettisempia korvauksia. Korvaus voi tulla epäsuorasta lähteestä, joka ei ilmeisesti liity siihen, mitä olemme tehneet. Suufi opetus viittaa siihen, että emme voi tehdä mitään, josta emme lopulta saisi jonkinlaista korvausta – koska muuten salaperäinen, kosminen, energeettinen tasapaino järkkyisi. (James Burgess)

Härkä♉10° - 11°: Individualisti ja perfektionisti. Hänen kotinsa on hänen linnansa. Luova. (LEO-4-VIR, LEO-4-VIR) (David Cochrane) Luultavasti puutarhakin kukoistaa.

Tämä on yksi kauneimmista symboleista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä27°

Päivän Saabinen symboli#57 on Intiaani myymässä lasihelmiä : Intiaaninainen myy lasihelmiä Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo rauhallisest...

Suositut postaukset