perjantai 1. maaliskuuta 2024

Kalat13°

 Päivän Saabinen symboli#343 on Museossa näytteillä oleva miekka:


Miekka

Miekkaa pidetään hengen aseena, kun etsitään totuutta ja puolustetaan sitä. Miekka symboloi tahdonvoimaa, suojelusta, auktoriteettia, urheutta ja valtaa.  Miekka on maskuliininen symboli, joka vain poikkeustapauksessa(oikeuden jumalatar) annettu naisen käteen. Kreikan mytologiassa oikeamielisyyden jumalatar Astrea istuu positiivisten ja negatiivisten voimien pylväiden välissä, vasemmassa kädessään hänellä on oikeuden vaaka, joka kuvastaa tasapuolisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Oikeassa kädessään hänellä on kaksiteräinen miekka, joka edustaa kykyä erottaa oikean väärästä.

Kalat♓12° - 12 1/2°: Rauhallinen, miellyttävä asenne. Antelias ja tietoinen muiden tarpeista. Valmis antamaan henkistä tukea sitä tarvitseville. Omistautuu kodille ja perheelle. (LEO-6-CAN, LIB-8-VIR)

Kalat♓12 1/2° - 13°: Reilu ja oikeudenmukainen kaikille ihmisille. Nauttii muiden ihmisten palvelemisesta ja pyrkii tekemään työnsä hyvin. Organisaatio- ja johtamiskyky. (VIR-7-LEO, LIB-8-VIR) (David Cochrane)

"Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset