tiistai 6. helmikuuta 2024

Saabinen symboli#319

  Päivän Saabinen symboli#319 on Metsäpalo on saatu sammumaan. Symbolin avainsana on HUOLENAIHE. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vesimiehen♒19. asteessa (18° - 19°). Vaikeiden ongelmien ratkaiseminen kasvattaa yksilöllistä painoarvoa ja edesauttaa erityistasoisia ryhmätyöskentelyäTaistelun jälkeinen onnistumisen tunne.


Metsäpalon jälkeen

 Jokaisella meistä on poikkeuksellinen selviytymiskyky – ja tähän tarvitaan vain hätätilanne, koska silloin, kun meidän on metaforisesti sammutettava metsäpalot, sitoudumme painokkaasti huolehtimaan varauksetta käsillä olevasta tehtävästä. Vaikeuksien käsitteleminen on normaalia elämää, mutta monissa ihmisissä se aiheuttaa pelon tai ahdistuksen tunteen. Tarkoituksenmukaisempi vastaus tällaisiin tilanteisiin olisi nähdä, kuinka persoonallisuutta voidaan käyttää hyödyllisesti valjastamaan taitoja, joiden avulla voidaan hallita tehokkaasti käsillä olevaa ongelmallista asiaa. Tietyt tilanteet vaativat välittävää vastaustamme, ja vasta kun annamme itsemme tuntea huolta sydämessämme, voimme herättää sekä selkeyden että kyvyn vastata siihen sopivasti. Vaikea tilanne, joka vaatii meiltä aiemmin tuntematonta toimintaa, herättää suurimmat mahdollisuutemme. On huomattava, että vanhukset usein muistelevat sota-aikoja nostalgisesti. He eivät unohda pelkoa ja vaikeuksia, ja kuitenkin hallitseva muisto liittyy enemmän toveruuden ja yhteisöllisyyden tunteeseen. Ongelmien käsitteleminen kypsyttää yksilön, koska epävarmojen ulkoisten olosuhteiden käsittelyllä on suuri vaikutus. Vaikean ja  poikkeuksellisen tapahtuman jälkeen seuraa usein enemmänkin on syvälle ulottuva helpotuksen tunne. Tällä on todella uudistava vaikutus, joka uudistaa elinvoimaa, tukee optimismia ja luottamusta niin, että kasvaa varmuuden tunne siitä, että mitä tahansa tulevaisuus tuo tullessaan, siitä selvitään. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset