tiistai 27. helmikuuta 2024

Kalat10°

 Päivän Saabinen symboli#340 on Lentäjä lentää pilvissä:


Lentäjä lentää pilvien yläpuolella

Rudhyarin mukaan ihmisellä on kyky kehittää voimia ja taitoja, jotka sallivat hänen toimia mentaalis-henkisessä ulottuvuudessa - ylittämällä luonnolliset rajoitukset

Symboli kuvaa tarvetta päästä ongelmien yläpuolelle joko älyllisesti(Kaksoset-Merkurius) tai tunnetasolla(Rapu-Kuu) ja katsoa jotain vaikeaa tilannetta ulkopuolisen näkökulmasta havainnoijana tai tarkkailijana tai ehkäpä vain haluna paeta todellisuutta.

Kalat♓9° - 10°: Kotona viihtyvä, myötätuntoinen. Kiinnostunut tunneongelmista ja muiden henkilökohtaisesta elämästä. Hyvä ymmärrys unisymboleista. (CAN-5-GEM, CAN-5-GEM) (David Cochrane)

Symbolisia tutkintoja ei kannata ottaa kirjaimellisesti. Tunnustele ennemminkin, resonoiko kuva ja tulkinta sinun kohdalla? Symboliset tutkinnot kuuluvat fatalistisen astrologian alaan. Näihin tulkintoihin tulee suhtautua varovaisesti, varsinkin kun ottaa huomioon sen tosiasian, että eri kirjoittajat antavat symbolisille asteluvuille eri merkityksiä!

Valitsin David Cochranen astemerkkitulkinnat nimenomaan siksi, että hän on tutkinut aihetta pitkän astrologin uransa aikana ja hän on näissä tulkinnoissaan hyödyntänyt ja verrannut aiempia astemerkkitulkintoja yhdentoista eri lähteen mukaan. Lisäksi Cochrane on jokaisen tulkinnan kohdalla tutkinut myös asteen 12. ja 30.harmoniat ja näiden pohjalta tehnyt oman tulkintansa kunkin asteen perusmerkityksestä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset