keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Saabinen symboli#234

Päivän Saabinen symboli#234 on Kansa palaa vuorilta oltuaan kuuntelemassa erästä miestä. Symbolin avainsana on VETOVOIMA. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Skorpionin♏24. asteessa (23° - 24°). Voidakseen vaikuttaa moniin inspiraation sanojen on säkenöitävä magnetismin laillaOlet tajunnut jonkin asian syvästi ja nyt on aika toteuttaa tätä arkielämässä.


Kansa palaa vuorilta

Tässä symbolissa on kyse siitä, kuinka korkeammat oivallukset tuodaan jokapäiväiseen todellisuuteen. Tyypillisesti ihminen joutuu jotenkin vastaanottavaan tilaan – ja yksi esimerkki voi olla vuoren huipulla mietiskelevä mies, jonka tehtävänä on vedota kuulijoihinsa, jotta hänen viestinsä menisi perille. Idean ensimmäisen henkilökohtaisen tunteen ja sen erityisen selkeän artikuloinnin välillä on ulottuvuusero. Viestiä ei itse asiassa ole edes olemassa ennen kuin se julkilausutaan. Kuitenkin ihanteen tai henkisen viisauden maadoittamisen toiminnallisuudella on yhtä paljon tekemistä sen alkuperäisen vahvistuksen kanssa kuin sen syntymisellä visionäärin mieleen. Ja kun mennään askel pidemmälle, yksi todistaja ei riitä. Mikä tahansa pyrkimys viestin sisällä on merkityksetöntä, kunnes se saavuttaa käytännön fokuksen niillä aloilla ja tapahtumissa, jotka ihmiset yleensä tuntevat. Ideoiden ja käytännön soveltamisen välille on rakennettava silta, ja tähän sisältyy yhteydessä olo kuulijoiden erityiseen todellisuuteen empatian avulla. Profeetta tai opettaja saa tunnustusta älyllisistä tai hengellisistä saavutuksistaan yhtä paljon vastaamalla aineellisiin huolenaiheisiin kuin taivaallisiin. Monet loistavat ideat tai opetukset on heitetty tuhlaavasti kuuroille korville – siemeninä kiviseen maahan. Varmasti näemme, että henkinen viisaus luo auktoriteettien ylivallan ihmisiin nähden – kuitenkin vain silloin, kun sitä sovelletaan konkreettisessa muodossa. Tässä tapauksessa se voi saada mahtavaa tukea ja herättää kannattajiensa korkeammat mahdollisuudet. Jopa ideat ovat entropian alaisia, joten alkuperäisen inspiraation puhtaus on aina jonkin verran turmeltunut, koska se on rajapinnassa käytännöllisyyden kanssa. Periaate ja tarkoituksenmukaisuus tanssivat taivaan ja maan tanssia – kumpikaan ei ole mitään ilman toista, mutta molemmat yrittävät silti hallita. Tasapaino on reagoida viattomalla viisaudella tämän hetken käytännön tarpeisiin, mutta silti koskaan uskomatta, että keijut ja enkelit koskaan korvaavat ihmisen osaamisen. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä27°

Päivän Saabinen symboli#57 on Intiaani myymässä lasihelmiä : Intiaaninainen myy lasihelmiä Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo rauhallisest...

Suositut postaukset