perjantai 21. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#120

Päivän Saabinen symboli#120 on Amerikan vallankumouksen tytär. Symbolin avainsana on PERINTÖ. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋30. asteessa (29° - 30°). Hyvät johtajat ohjaavat hellästi yhteisöään muutoksen evoluution vaiheiden läpi. Antaa sosiaalisten arvojen vaikuttaa tai ottaa riski siitä, että kaataa tradition raja-aitoja.


Vallankumouksen tytär, Eetu Iston maalaus Hyökkäys

Tämä symboli on viiden sarjan#24 ja ilmaisun YHTEENLIITTYMINEN viimeinen:

Riippumatta siitä, millaista valtaa ja mitä velvollisuuksiamme meillä on, opimme pian yhteiskunnallisen aseman pysymättömyydestä (#116) ja kuinka kohdata kriisi filosofisesti (#117). Ymmärrämme, että meidän on löydettävä tapa sovittaa yhteen ja yhdistää menneisyys ja tulevaisuus (#118), tasapainottaa henkilökohtaiset kokemuksemme hyväksytyn tiedon kanssa (#119) sekä tuntea ja osoittaa kunnioitusta sitä perinnettä kohtaan, josta ja jonka sisällä, meidät luotiin (#120). (James Burgess)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä30°

  Päivän Saabinen symboli#60 on Riikinkukko koreilee vanhan linnan terassilla: Riikinkukko Etsi vastauksia sisältä, tarvittaessa yleistä mie...

Suositut postaukset