maanantai 19. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#89

Päivän Saabinen symboli#89 on Kevään ensimmäinen satakieli. Symbolin avainsana on NOPEUTTAMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊29. asteessa (28° - 29°). Elävöittämällä muita, elävöitämme itseämme. Olemista ensimmäisten joukossa, jotka huomaavat uudet mahdollisuudet.


Satakieli, matkijalintu

Elämässä on vain yksi paikka, joka on turvallinen ja mukava ja joka antaa kaikelle merkityksen ja kauneuden tunteen; se on totuuden paikka. Tietäen tämän vaistomaisesti, se ajaa meitä eteenpäin ja vetäydymme kokemuksiin, jotka antavat meille mahdollisuuden vahvistaa ydinolemustamme. Elävöittämällä muita saamme myös itse enemmän elämyksiä, ja tämä pakottaa tutkimaan, keitä me olemme ja mitä edustamme. Satakieli on oppinut tärkeän tekniikan, josta voisi olla hyötyä meillekin – kuinka matkia. Tämä taito lisää nopeasti osallistumista yhteisöön; peesaamalla saamme sekä tietoa että hyväksyntää. Aluksi meidän on virittäydyttävä ryhmään löytääksemme oman paikkamme siinä. Saattaa hyvinkin riittää tarjota vain kauneutta ja antaa totuuden yksinkertaisesti olla. Tavoitteenamme on itsensä kehittäminen. Aiomme olla yhä enemmän sitä, mitä olemme, ja haluamme, että olisimme hienostuneita. Tämä on itsestäänselvyys. Toiveemme ohjaavat meitä polulle, joka paljastaa meille parhaan versio siitä, keitä todella olemme, kunhan sallimme itsemme olla täysin tekemisissä niiden kanssa, joita tapaamme matkan varrella. On väistämätöntä, että jotkut ihmiset pitävät tätä itsevarmuuden astetta ärsyttävänä – ja tällaiset ihmiset ovat meille parhaita opettajia hienostuneisuuden oppimiseen. Kaikki mitä haluamme toteuttaa elämässä, on aina vain horisontti. Joillekin se tarkoittaa, että se on saavuttamattoman kaukana; toisille se nähdään vain väliaikaisena tavoitteena. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset