lauantai 17. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#87

Päivän Saabinen symboli#87 on Romanimies ilmestyy metsästä. Symbolin avainsana on KULUTTAMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊27. asteessa (26° - 27°). Olemme löytäneet oikean paikkamme vain, kun käytämme rahaa ja aikaa innostuneesti. Uneksua olevansa osa jostain kaukaisesta ja omia ympyröitä suuremmasta.


Romanimies

Romaneilla on melko voimakas symbolinen resonanssi useimmille meistä eri tasoilla. Näemme heidät marginaaleina, ei valtavirran yhteiskunnan täysin omaksumina ja hieman villeinä ja vapaina elämäntyylissään – kulkemassa omaa tietä ja lähempänä luontoa kuin me kaupunkilaiset. He elävät enemmän tässä hetkessä ja ovat iloisia ja näyttävät tunteensa spontaanisti. Voimme myös tunnistaa vahvan perheen ja heimon tunteen, ja tämä tapahtuu vain, kun yksilön omat ja yhteisön tarpeet ovat yhteneviä. Tästä syntyy voimakas haluttomuus osallistua valtaväestön yhteiskuntaan. Miksi maksaa veroja järjestelmälle, joka syrjäyttää sinut? Meissä kaikissa on intohimoinen tarve tulla tunnustetuksi ja menestyä sellaisina kuin olemme. Kun jaamme ongelmamme, toiveemme ja uskomme sukulaissielujen kanssa, annamme kaiken, mitä meillä on, ja noudatamme kollektiivista unelmaa kohti uusia horisontteja. Juuri tämä ja lopulta vain tämä edistää yleistä elämäninnostusta. Yhteenvetona, meissä kaikissa on hieman romanihenkeä.  Vasta kun huomaamme käyttävämme rahojamme ja aikaamme vapaasti ja olemme innokkaasti löytäneet oikean paikkamme omien joukosta. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Kaksoset1°, Aurinko siirtyy Kaksosten merkkiin

 Päivän Saabinen symboli#61 on Lasipohjainen vene tyynessä vedessä : Näkymä lasipohjaisesta veneestä  Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo t...

Suositut postaukset