maanantai 1. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#42

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla. Symbolin avainsana on VISUALISOIMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Härän♉12. asteessa (11°- 12°). Halu on aito tunne ja se on sallittava. Käyttää mielikuvitustaan siihen, että miettii etukäteen omia valintojaan.


Kuva heijastuu "näyteikkunaan"


Sanoilla "magia" ja "mielikuvitus" on yhteinen kielellinen juuri, mikä viittaa voimaan, joka meillä on vaikuttaa tulevaisuuteen tuloksia visualisointiprosessin kautta. Jotkut ihmiset "näkevät lasin puolityhjäksi" ja käyttävät mielenvoimaansa luodakseen tulevaisuuden, joka vahvistaa heidän pessimismiään. Toiset pyrkivät kehittämään luovaa kapasiteettiaan, jotta he voivat nauttia täysin "halunsa hedelmistä". Se vaatii taitoa ja asianmukaista henkistä asennetta. Sellaisille optimisteille, "epäonnistuminen" ei ole uhkaavampi kuin osuva ja hyödyllinen palaute matkalla voittoon. Havaitsemme, että jatkuva uudelleensuuntautuminen vastauksena kokemukseen on itse asiassa todellinen itsetietoisuuden polku. Paradoksaalisesti ja ehkä yllättäen epäonnistuminen palvelee meitä usein enemmän kuin menestys. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä30°

  Päivän Saabinen symboli#60 on Riikinkukko koreilee vanhan linnan terassilla: Riikinkukko Etsi vastauksia sisältä, tarvittaessa yleistä mie...

Suositut postaukset