perjantai 21. huhtikuuta 2023

Saabinen symboli#32

Päivän Saabinen symboli#32 on Ukkosen tuntua ilmassa. Symbolin avainsana on TRANSFORMAATIO. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Härän♉2. asteessa (1°-2°). Ainoastaan, jos hyväksymme sisäisen muutoksen, voimme muuttaa ulkoista tilannetta. Tasapainon menettämisen pelkoa silloin kun ihminen kohtaa maailmankaikkeuden voimat.


Ukkosta ilmassa

Ihminen on potentiaalisesti yhtä mahtava kuin ukkosmyrsky, mutta useimmat ovat liian arkoja edes ilmaistakseen ainutlaatuisia mielipiteitään. Elämä nostaa eteemme kriisejä kerta toisensa jälkeen – voimme pelätä niitä tai tarttua niihin. Hyväksymällä ne mahdollisuuksina, herätämme sisäisiä voimia, jotka eivät vain auta meitä selviytymään, vaan myös tekevät meistä vahvoja. Sellaisia haasteita ei koskaan tule, johon emme voisi vastata täysin ja parhaamme mukaan. Virittymällä ukkosmyrskyn luonteeseen saamme yhteyden voimiin, jotka synnyttivät meidät. Magnetismi, ääni, värähtely ja vapautuminen – nämä elementaalitapahtumat ovat ikuisesti molemmissa - kosmoksessa ja meissä.  Vain niin paljon kuin hyväksymme sisäisen muutoksen, voimme muuttaa ulkoisia tilanteita.  Raivoava myrsky puhdistaa ilman ja sallii meidän keskittyä uudelleen totuuteen. Kun asetumme uudelleen ydinolemukseemme, yhdistymme jälleen kykyihimme täysin ja ainutlaatuisella tavalla dramatisoimaan elämäämme – nykyistä ja tulevaa – tyylikkäästi, jotta saamme omat arvomme  kiistattomasti ja selvästi ilmaistua. (James Burgess)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset