maanantai 27. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#8

Päivän Saabinen symboli#8 on Suurilierisen hatun nauhat heiluvat itätuulessa. Symbolin avainsana on KIIHTYMYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Oinaan♈8. asteessa (7°-8°). "Puolella sydämellä" taistelevat soturit kuolevat. Idän filosofioiden seuraamista. Suojelua ja johdatusta.


Suurilierinen hattu

Saabisissa symboleissa yhdistyy Jonesin astrologian pohjalta selkeä ja täysin rationaalinen rakenne  ja Elsie Wheelerin psyykkisistä kokemuksista syntynyt epärationaalisin kuviteltavissa oleva symboliikka. Jotenkin tämä yhteistyö synnytti virtaavan joukon ajatuksia, jotka kuvaavat eläinradan jokaista astetta peräkkäin, ja se on esitetty niin sulavasti, että kaikki elämän tärkeimmät opetukset ovat ulottuvillamme. Rationaalinen mieli ei luultavasti pysty täysin ymmärtämään tätä, ja näin on tarkoitettu. Näiden Saabisten symbolien selityksissä vihjataan, ehdotetaan, ilmaistaan ja paljastetaan esoteerista viisautta ilman vakuuttavia argumentteja. Kaikki kaksitoista eläinradan merkkiä täyden ympyrän sisällä ja niiden tarjoama ikiaikainen viisaus ovat olemassa oman kehityksemme vuoksi. (James Burgess) 

Saabisissa symboleissa kuvilla on siis hyvin tärkeä merkitys. Tässä blogissani olen käyttänyt kuvituksena tyttäreni (20%) ja itse (20%) piirtämiäni kuvia. Itse ottamiani valokuvia on paljon, reilu kolmannes kaikista symboleista. Loput, noin neljännes kaikista kuvista on kuvapankkikuvia, joihin olen lisännyt kuvapankista kuvakkeita tai muulla tavalla muokannut niitä. Olen erikseen maininnut kuvan lähteen, jos se on lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset