torstai 23. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#4

Päivän Saabinen symboli#4 on Kaksi rakastavaista varjoisalla puistokäytävällä. Symbolin avainsana on NAUTINTO. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Oinaan♈4. asteessa (3°-4°). Tiedostamaton epäitsekkään nautinnon tavoittelu on täysin pätevä tie iloonLemmen polulla kulkemista.


Rakastavaiset puistossa


Tämä Saabinen symboli  kaksi rakastavaista kävelyllä hiljaisessa, kauniissa puistossa puhuu onnenkokemuksesta ilman vastuun taakkaa. Hetki itsessään riittää perustelemaan arvonsa pätevänä ja tärkeänä kokemuksena, kun ulkopuolisten voimien ei anneta painostaa meille ei-toivottua vastuuta. Meidän ei tarvitse edes vastaa yhteiskunnan vaatimuksiin, tietäen, että tällainen viaton ilo on itsestään selvää. (James Burgess)

Aiemmat blogikirjoitukseni tästä symbolista löytyvät helpoimmin klikkaamalla tämän blogin alaosassa olevia tunnisteita/hakusanoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä18°

Päivän Saabinen symboli#48 on Nainen pudistelee laukkua huoneensa avoimesta ikkunasta: Tuuletusta Tämä symboli puhuu sotkun raivaamisesta, p...

Suositut postaukset