lauantai 18. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#359

Päivän Saabinen symboli#359 on Prisma.  Symbolin avainsana on VAHVISTUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kalojen♓29 asteessa (28°-29°). Tarvitsemme luotettavia arvoja navigoidaksemme elämän myrskyisillä vesillä. Yhteys korkeampiin voimiin voi tulla monella tavalla.


Prisma

Prisma on optinen laite, jolla voidaan taittaa tai heijastaa valoa ja taittamisen yhteydessä myös hajottaa valoa valospektrin väreihin, kuten auringon valkoista valoa sateenkaaren väreihin. Prisma on usein muodoltaan geometrinen prisma. (Wikipedia)

Auringon säteilemä valo on valkoista valoa, se sisältää kaikkia värejä. Jokaisella värillä on tietty aallonpituus.  Valkoisen valon kulkiessa prisman läpi, se hajoaa värikirjoksi eli spektriksi. Sateella esiintyvä sateenkaari on seurausta valkoisen valon hajoamisesta, “prismoina” toimivat sadepisarat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä11°

  Päivän Saabinen symboli#41 on Nainen kastelee kukkia puutarhassa : Kukkien kastelua Tämä symboli kertoo huolenpidosta.   Yksinkertainen ku...

Suositut postaukset