maanantai 20. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#1, Aurinko siirtyy Oinaan merkkiin

Päivän Saabinen symboli#1 on Hylje halaa merestä nousevaa naista. Tämä symboli aloittaa uuden kierroksen eläinradalla.  Symbolin avainsana on TOTEUTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Oinaan♈1. asteessa (0-1°). Mahdollisesti, kuka tahansa voi käyttää hyväkseen jokaisen hetken. Alku. Naisellisuuden esiintulo konkreettisella tasolla.


Hylje

Jonesin kaavion mukaan meidän on koottava viiden asteen sarja yhdistelmäviestiksi , ja tietysti jokaisessa merkissä on kuusi tällaista viidensarjaa, yhteensä 30 astetta. Jones ei nimennyt näitä sarjoja, mutta Burgess sen sijaan nimeää ne Sabian Mysteries - henkinen lähestymistapa astrologiaan kirjoituksessaan. Näitä viiden sarjoja, hän kutsuu ilmaisuiksi. Tämä mahdollistaa seuraavan kaavan: Eläinrata(360°) -> Merkki(30°) -> Ilmaisu(5°) -> Aste(1°).Esimerkiksi Oinaan ensimmäiset 5 astetta on niputettu yhteen ja sitä kutsutaan nimellä SYNTYMINEN. Rudhyar nimitti näitä viiden sarjoiksi:

Oinas 1 Hylje tervehtii merestä nousevaa naista

Oinas 2 Ryhmää viihdyttävä koomikko

Oinas 3 Miehen kamee-profiili muistuttaa hänen maansa muotoa

Oinas 4 Kaksi rakastavaista varjoisalla puistokäytävällä

Oinas 5 Siivekäs kolmio

Pystymme sitten näyttämään, kuinka koko tiedon ympyrä virtaa merkistä merkkiin, ilmaisuun ilmaisulta ja asteittain. Esimerkiksi Härän 16. aste ei siis vain ole "sitkeä" omalla polullaan, vaan myös palvelee Härän neljättä ilmaisua/viiden sarjaa, joka on "terve järki", ja itse asiassa koko Härän mysteeriä. Tämä ulottuu kaikkiin asteisiin, ilmaisuihin ja merkkeihin. Olkaamme selkeitä – jokainen ja jokainen meistä elää myös toistemme mysteereitä. Jopa Oinaan on lopulta opittava Härän viisautta, mutta hän on paljon vähemmän halukas kiinnittämään siihen huomiota, ja häneltä puuttuu intuitiivinen tuntemus tuosta mysteeristä. Edelleen, tieto on universaalia, ja meidän kaikkien on lopulta ymmärrettävä se, olimmepa Leijona tai Härkä. (James Burgess; Sabian Mysteries)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset