tiistai 21. helmikuuta 2023

Saabinen symboli#335

Päivän Saabinen symboli#335 on Myyjäiset kirkossa Symbolin avainsana on HYÖTY. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat Kalojen♓5. asteessa (4°-5°). Uusien kontaktien luominen ja vanhojen liittoutumien vahvistaminen hyödyttävät pyrkimyksiämme. Ryhmän yhteisin ponnistuksin voidaan auttaa toisia.

Tämän blogin alaosasta klikkaamalla hakusanoja löydät aiemmat, pitemmät blogikirjoitukset tästä symbolista. 


Myyjäiset kirkossa


Nyt olen tiivistänyt symbolit 331 - 335 yhteen kuvaan ja esitellyt Kalojen 1 - 5 asteet. Rudhyar käyttää tästä sarjasta67 nimitystä HARMONISOINTI.
Voidaksemme elää sopusoinnussa yhteisössämme, meidän täytyy hallita ajatusten, tavaroiden ja palveluiden vaihtoa tietoisesti (#331), tasapainottaa luottamus ja varovaisuus (#332), lukea rivien välistä päätelläksemme kaikkea, mitä ei voida täysin tietää (#333). ) ja löytää tapa neuvotella, kun joudutaan ahtaalle (#334). Toisin sanoen olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa rehellisesti ja tuntien jakamisen iloa (#335).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä12°

Päivän Saabinen symboli#42 on Näyteikkunaostoksilla : Näyteikkuna Nuorekkaan egon kiehtovuus kulttuurinsa tuotteisiin.  Tämä symboli kuvaa  ...

Suositut postaukset