torstai 16. helmikuuta 2023

Saabinen symboli#328, Vesimies28°

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen ja Saabisten symbolien esittelemisen Vesimiehen 28 asteesta kaksi vuotta sitten.   Nyt olen esitellyt Saabiset symbolit jo kahteen kertaan, enkä halua toistaa itseäni liikaa. Jatkossa tiivistän jokaisen symbolin ydinajatuksen yhteen kuvaan.  Kuvien tekstit ovat James Burgessin. Linkkiluettelossa löytyy linkki James Burgessin Sabian Mysteries -sivulle. Myös hän perustaa Saabisten symbolien tulkinnan Elsie Wheelerin selvännököisiin kuviin, Marc Edmund Jonesin ja Dane Rudhyarin alkuperäisiin teoksiin.  Saabiset symbolit ovat salaperäisiä kuvia, jotka kuvaavat eläinradan jokaista 360 astetta. Ne tarjoavat syvän ja hienovaraisen ymmärryksen elämän oppitunteja ja tarvittavaa materiaalia itsetuntemukseen. 


Halkopino

Saabinen symboli#328 on Kaadettu ja haloksi hakattu puu. Symbolin avainsana on VÄLITTÖMYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat Vesimiehen♒ 28. asteessa (27°-28°). Täydellinen keskittyminen ja  epäröinnin  puuttuminen tuovat kauneutta ja pyhyyttä arkiseen aherrukseen ja jokapäiväiseen elämään. Rudhyarin mukaan tämän symbolin ydinajatus on sama: Tietoja ja taitoja, joita käytetään sen luonnollisessa ympäristössä elintärkeiden perustarpeiden tyydyttämiseen.

Näissä uusissa kuvissa käytän englannin kieltä, koska minulla on seuraajia myös ulkomailla. Vanhat blogit, joissa on pitemmät selitykset ovat suomen kielellä ja ne löytyvät hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset