sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Saabinen symboli#354

Aurinko on tänään Kalojen♓24°, päivän Saabinen symboli on Asuttu saari. Löydät viime vuoden  blogin  täältä.  Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.


Asuttu saari - Hailuoto


Tämän päivän 14. maaliskuuta mietelause on Kahlil Gibranin kirjasta Vaeltaja, joka julkaistiin vuonna 1932. Tämä on Gibranin viimeinen teos, se valmistui vähän ennen hänen kuolemaansa vuonna 1931. Se on monella tapaa kiteytys Gibranin koko tuotannosta. Vaeltajan todellinen kauneus ei ole siinä yksinkertaisuudessa, jolla hän ilmaisi viestinsä. Pikemminkin se on siinä valtavassa viisaudessa, jonka hänen sanansa kietoutuvat niin suurella moniselitteisyydellä, että et voi koskaan olla varma hänen ideoistaan ja ajatuksistaan. Sinun täytyy vain luottaa omiin kognitiivisiin kykyihisi muuttaaksesi vertaukset arkipäiväisistä elämäntapauksista linsseiksi, joiden avulla voit analysoida ihmisten todellista luonnetta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset