perjantai 4. maaliskuuta 2022

Saabinen symboli#345

Aurinko on tänään Kalojen♓15°, päivän Saabinen symboli on Upseeri opastaa miehiään kovien panosten käytössä. Löydät tämän blogin täältä.  Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta. Jotkut symbolit ovat pelottavan ajankohtaisia.

Upseeri

Maaliskuun 5. päivän mietelause on Kahlil Gibranin teoksesta Kapinalliset henget. Kahlil Gibran on yksi 1900-luvun tärkeimmistä filosofeista ja kirjailijoista ja kirja Kapinalliset henget , joka julkaistiin 1908, oli vapaushuuto hänen kotimaansa Libanonin – yksilöille ja yhteiskunnalle.Se oli niin voimakas kirja, että se poltettiin Beirutin torilla sen julkaisuhetkellä. Gibranin katkera uskonnollisen ja poliittisen epäoikeudenmukaisuuden tuomitseminen virtaa hänen lyriikkänsä läpi kolmessa vertauksessa: "Warde Al-Hani", "Hautojen valitus" ja "Kahlil harhaoppinen". 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset