tiistai 14. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#173

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta kesyttää elintärkeät energiat kohtalonsa toteuttamiseksi. Tässä näemme koulutuksen käsitteen kehittymisen. Todellinen aristokraatti on yksilö, joka hallitsee täysin elintärkeitä ja emotionaalisia energioitaan; henkisellä tasolla tämä sisältää ylpeyden voittamisen - ylpeys vahvuudestaan ja mestaruudestaan, sekä ylpeys, joka liittyy korotettuun statukseen tai sosiaaliseen asemaan. 

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli. Tämän kehitysvaiheen merkitys on perinteinen ja ilmeinen. Koko sosiaalieettinen ja okkultistinen-henkinen prosessi yksilön ehdollistaminen pyrkii hallitsemaan ihmisen "eläinluonnetta". Tämän luonteen energioita voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Kaikkiin onnistuneisiin kesyttämis- ja koulutusprosesseihin sisältyy ratkaisukyky ja kärsivällisyys.

Leijonankesyttäjä

Neitsyt♍23° Leijonankesyttäjä

Ei ole tarvetta mennä voimakkaiden tunteiden ja energioiden lähteille. Tilanteen taitavan käsittelemisen kautta ja näiden voimakkaiden tunteiden ja energioiden avulla saavutat voiton. Itsekuria ja hallintaa. Usko kykyihisi ja uskalla käyttää niitä. Eläimellisten vaistojen muuttamista korkeammalle tasolle. Hallinta. 


Avainsana on MÄÄRÄTIETOISUUS.  


Kielteisenä - tarvetta kontrolloida itseään, toisia ja tilanteita. Hallita toisia niin, etteivät he voi toteuttaa omia päämääriään. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset