sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#171

Rudhyar mukaa fyysinen harjoittelu on keino herättää tunne osallistumisesta kollektiivin kulttuuriin. Koripallo on mielenkiintoinen symboli. Pallo on heitettävä kapeaan aukkoon pelaajan pään yläpuolella. Egotietoisuus (pallo) on ajettava ylöspäin polttopisteeseen tai ympyrään, koriin, joka on valmis vastaanottamaan sen. Tietyssä mielessä tämä on vastaava symboli kuin karusellin poika (Neitsyt♍ 6 °), mutta siinä on huomattavia eroja. Tässä symbolissa pelaajat toimivat joukkueena; symbolin alkuperäisessä muotoilussa ei ollut viittauksia kahteen joukkueeseen, eikä siten myöskään kilpailuun. Tässä korostetaan sellaisen ryhmän muodostamista, joka toimii orgaanisena kokonaisuutena ja kouluttaa itseään toimimaan sosiaalisessa kontekstissä. 

Tämä symboli on viiden sarjan ensimmäinen vaihe, samoin kuin karuselli-symbolissa#156, jossa tietynlaiseen koulutustoimintaan liittyy kulttuurisia ja emotionaalisia sävyjä. Se edellyttää "tyttöjen" ryhmäintegroinnin koulutusta, eli sellaista tietoisuutta, joka on erityisen vastaanottavainen kollektiivisille voimille.


Koripalloilija Kuvapankkikuva


Neitsyt♍21° Tyttöjen koripallojoukkue

Haluat tehdä yhteistyötä ja toimia sääntöjen mukaisesti päämäärään pääsemiseksi. Ystävien ja samoinajattelevien kanssa pyrkimistä yhdessä sovittuun päämäärään. Yhteistyö on saamista ja antamista. Naisasialiike.


Avainsana on ILMAISEMINEN.


Kielteisenä - pakottaa toisia omiin päämääriin ja omalla tavalla huomioimatta toisten erilaisuutta


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason sarjan:


Sarja35



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset