tiistai 10. elokuuta 2021

Saabinen symboli#139

Tilapäistä vapaudesta nauttimista tiukasti jäsennellystä sosiaalisesta käyttäytymisestä. Tämä symboli on tavallaan kaksoiskappale Leijona12 ° symbolille, paitsi että se tarkoittaa vähemmän perinteistä ja enemmän nuorisotyyppistä kokoontumista. Asuntolaiva tuo läheisyyttä ja "boheemia" luonnetta osallistujien välisiin suhteisiin, kun taas "rapujuhlat" heijastaa  sosiaalisesti kunnioitettavampaa ja pinnallisempaa vuorovaikutusta keskiluokan hienostuneiden välillä. Asuntolaiva voi olla ankkuroituna, mutta se kelluu joella, joka - ainakin symbolisesti - on kaukana kapeasta sosiaalisesta rakenteesta. Tällaisessa kokoontumisessa miehet ja naiset pyrkivät saamaan tunteen energioiden vapaasta virtauksesta paetakseen rutiinitoimintaa työ- tai opiskelijaelämästä. (Rudhyar).

 

Asuntolaiva Pixabay kuva



Leijona♌19° Juhlat veneessä

Vaikka asioilla on tietty muoto ja rakenne, voi jättää normaalirutiinit ja tuoda mukaan epätavallisia elementtejä. On aika piristyä, rentoutua ja viettää aikaa samoin ajattelevien luovien ihmisten kanssa. Sosiaalista mielihyvää. 


Avainsana on SAMANHENKISYYS. 


Kielteisenä - vaatia toisia hyväksymään sinun omat mielihyväsi heidän mittarikseen. Nautinnonhalua. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä4°

  Päivän Saabinen symboli#34 on Kultaruukku sateenkaaren päässä: Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa rikkautta, joka tulee taivaallisen...

Suositut postaukset