sunnuntai 8. elokuuta 2021

Saabinen symboli#137

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa yhteisyyden tunnetta, joka yhdistää miehet ja naiset heidän omistautumisessaan yhteiseen kollektiiviseen toimintaan. Uskonto, sen institutionalisoidussa ulottuvuudessa, on yritys antaa tunteelle transsendenttinen luonne yhteisöstä.Tällaisina hetkinä ihmisten tietoisuus ja tunteet virtaavat siten, että se ne antavat kokemuksen, joka saa voimaa yhteisistä arvoista ja uskomuksista. Vapaaehtoisen kirkkokuoron olemassaolo edellyttää melko vakaata kulttuurivaihetta ja yhteiskuntaa. Kuoron yhteislaulu heijastaa erityistä tapaa, jolla tietty ihmisyhteisö - niin laaja kuin se voi olla - tulkitsee ihmisen olemassaolon syvimmät tunteet ja kaipauksen ihanteensa puolesta. Symboli ilmaisee idealisoidun puolen yhteenkuuluvuudesta.

Kirkkokuoro

Leijona♌17° Arkiasuissa laulava kirkkokuoro

Haluat ehkä olla samoinajattelevien joukossa. Käytä tilaisuutta hyväksesi nauttiaksesi heidän henkisen ilon ilmauksestaan ja yhteisestä uskostaan. Yhteislaulu kuuluu parhaimmin. Minkä tahansa tilanteen hyväksi käyttäminen. Yhteisyyden elähdyttävä tunne. 


Avainsana on YHTEENKUULUVUUS.


Kielteisenä - yhdessäolon tarkoituksen latistaminen. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset