tiistai 3. elokuuta 2021

Saabinen symboli#133

Tämä symboli kuvaa hiljaisen mielen muistoja kriiseistä ja iloista kauan sitten. Merikapteeni on ohjannut egotietoisuutensa alusta meren ja myrskyjen läpi pitäen yllä henkilökohtaisen itsensä eheyttä ollen läheisessä yhteydessä kollektiiviseen tiedostamattomaan. Lapsitietoisuuden "keinu" on nyt tullut "keinutuoliksi" jossa voi tarkastella menneitä. Vihdoinkin rauha. 

Tässä viiden sarjan kolmannessa vaiheessa löydämme vanhuuden tietoisuuden sen jälkeen, kun olemme nähneet spontaania lasten leikkiä lähellä suojaavaa luontoa (Leo 11 °) ja muodikkaita aikuisten rapujuhlia (Leo 12 °); henkisen kehityksen kolme vaihetta. (Rudhyar).

Vanha merikapteeni


Leijona♌13° Vanha merikapteeni keinutuolissa

Tarvitaan hiljaista menneiden pohtimista, erityisesti niiden aikojen muistamista, jotka olivat hyvin uhkaavia. Mene hiljaisuuteen, mietiskele kokonaisuutta, ja kun palaat elämän kiireeseen, olet ehkä hieman virkistyneempi ja tajuat paremmin kokonaisuutta. Vetäytyä yksinäisyyteen ja mietiskellä menneitä. Hiljainen tietoisuus siitä, että elämän myrskyt voidaan voittaa ja niistä voi oppia. Katsella elämää kauempaa. 


Avainsana on SILMÄYS TAAKSEPÄIN. 


Kielteisenä - miettiä vain menneitä. Kykenemättömyyttä olla elämän virrassa mukana.


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-henkinen-vastaanottovainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset