sunnuntai 1. elokuuta 2021

Saabinen symboli#131

Tämä symboli osoittaa tarpeen tai halun olla suojattu ja turvassa. On helpompaa rentoutua huolettomaan, lapsenomaiseen leikkiin, kun turvallisuutesi on taattu. Tammet osoittavat valtavaa sisäistä voimaa, luotettavuutta ja suojaa elämän ankaralta todellisuudelta. Suuren symbolikirjan mukaan tammi on kovan puunlaatunsa vuoksi kuolemattomuuden ja kestävyyden vertauskuva. Raamatussa tammi on sekä voiman että ylpeyden vertauskuva. Myös Kalevalassa on laaja runo isosta tammesta, "Jumalan puusta", joka levittää lehvänsä yli maan ja estää kuuta ja aurinkoa näkymästä sekä sadetta pääsemästä maan päälle. Väinämöinen halusi hävittää tammen. Kertomus isosta tammesta Kalevalassa perustunee kansainvälisiin esikuviin, joiden taustana on tammen lehvästön tulkitseminen tähtitaivaan linnunradan symboliksi.

Kiikku

Leijona♌11° Lapset keinuvat valtavasta tammesta riippuvassa keinussa

Elämänpuun juurella. Ehkä vastuu ei paina juuri nyt. On aika rentoutua, leikkiä tietäen, että kaikki on tolallaan. On hyvä olla yhteydessä omaan viattomuuteensa ja lapsuuden leikkien iloihin. Tammet merkitsevät valtavaa sisäistä voimaa. Luovuutta turvallisessa ympäristössä. 


Avainsana on ILONAIHE. 


Kielteisenä - odota toisten kantavan vastuun, kun sinä vain leikit. Turvattomuuden tunne.


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:

Sarja27


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset