perjantai 9. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#109

Suuren symbolikirjan mukaan avioliiton solmimiseen on kaikkialla liittynyt vertauskuvallisia menoja. Avioliitto saa julkisessa solmimisessa lainvoiman ja se käsitetään elinikäiseksi sekä usein myös erottamattomaksi. Tavalllisesti morsian nähdään avioliiton päähenkilöksi, ja erityisesti monet toimituksen vertauskuvalliset yksityiskohdat liittyvät häneen. Tätä ilmentävät mm. hääpuku, korut, huntu sekä morsiusseppele tai -kruunu. 


Pappi vihkii nuortaparia


Rapu♋19° Pappi vihkimässä nuortaparia

Tämä symboli puhuu kyvystä tai välttämättömyydestä tuoda ihmiset yhteen, jotta he voivat nauttia, kasvaa ja oppia toisiltaan. Elämän eri muotojen yhdistäminen kokonaisuudeksi. Sydämen ja mielen yksinkertaisimmatkin ilmaukset tarvitsevat välillä tuekseen seremonioita, jotta tunnemme harjoittavan yhteiskuntamme tapoja ja perinteitä.  Näin saadaan myös mukaan korkeimpien voimien pyhityksen tuntu. Pyhitetty yhteys. Uskollisuuden osoittaminen ja pyhien valojen vannominen. Sitoutumista. Seremoniat. 


Avainsana on MUKAUTUMINEN. 


Kielteisenä - seuraa jäykästi sääntöjä. Sitoutuminen sosiaalisiin odotuksiin.


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset