maanantai 12. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#24

Runsaudensarvi on muinaisten kreikkalaisten ja roomalaisten yltäkylläisyyden ja vaurauden symboli. Se esitettiin usein kierteisenä ja kukilla tai hedelmillä täytettynä. Runsaudensarvi on vaurauden jumala Plutoksen tai onnen jumalatar Fortunan, sekä Abundantian tunnuksena. Symboli juontaa todennäköisesti juurensa härän sarvien käyttämiseen juomapikareina. Nykyisin  "runsaudensarvea" käytetään kielikuvana tarkoittamaan jotain vaurautta tuottavaa tai ehtymätöntä asiaa. Kalevalassa Sampo on samantapainen vaurauden lähde. (Wikipedia)


Runsaudensarvi

Oinas♈24° Avoimesta ikkunasta sisään puhaltava tuuli muodostaa verhoista runsaudensarven

Mielesi on avoin henkisen maailman tuulille. Yltäkylläisyyttä. Etsi ratkaisua tavanomaisten mahdollisuuksien ulkopuolelta. Ottaa innostuksella vastaan kaikki uudet mahdollisuudet. Odottamatonta hyvää onnea, ihmisen ja universumin todellisuuksien riemukas yhdistyminen. Ymmärtää, että jokapäiväisessä elämässä on kaikki. Mielikuvituksen käyttöä. Hedelmällisyyttä. Pidä eri vaihtoehdot avoinna. Avaa ikkunat ja ovet. Yltäkylläisyyttä.  


Avainsana on RUNSAUS


Kielteisenä - henkisten ideoiden käyttämistä materiaalisen tyydytyksen tuottamiseen. Itsetärkeänä jakaa pieniä palkkioita toisille. Ikkunoiden ja ovien sulkeminen - pitää valo ja elämä poissa.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Tänään maanantaiaamuna myös uusikuu on Oinaassa♈22°24´. 





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä13°

Päivän Saabinen symboli#43 on Mies kantamassa matkalaukkua: Miehet kantamassa matkalaukkuja Tämä symboli kuvaa henkilöä, jolla on taipumus k...

Suositut postaukset