sunnuntai 15. elokuuta 2021

Saabinen symboli#144

Rudhyar mukaan tämä symboli kuvaa energian ja tietoisuuden sisäistä  keskittämistä kaikenlaisten ulkoisten toimintojen ja huolenpidon kustannuksella. Tämä perinteinen kuva hindulaisesta pyhästä miehestä tyypillisessä länsimaisessa mielessä voi hyvin piilottaa sen tosiasian, että ilman asianmukaista harjoittelua ja voimakasta keskittymistä se, mitä me yleensä pidämme hengellisenä - saavuttaminen, itsensä toteuttamisena ja ”jumalallisena kokemuksena” eivät ole mahdollisia. "Päihtyneet kanat" Leijona♌21 ° -symbolin osoittaa, että on opittava itsekuria, jos he haluavat ”lentää”. Jos todellisen joogin tavoite halutaan saavuttaa niin keino on täydellinen keskittyminen.  Viiden sarjan neljäs symboli, kuten tavallista, ehdottaa tietynlaista "tekniikkaa" tavoitellun tavoitteen saavuttamiseksi. 

Joogi by Roxanne Shewchuk palvelusta Pexels

Leijona♌24° Likainen ja ruokkoamaton mies

Tällä hetkellä olet epätasapainossa. Ehkä jotkut elämänalueet ovat pysähdyksiä, koska ole keskittynyt vain yhteen asiaan. Tämä voi johtaa epätasapainoon, etkä saa toisilta ymmärrystä. Jos keskityt täysin tunteisiinsa tai henkisiin asioihin, menettää otteen tämän hetken konkreettisiin asioihin. Sisäinen henkisyys näkyy myös kehon ja ulkonaisten asioiden oikeana käyttönä eikä niiden laiminlyömisenä. 


Avainsana on JÄRKÄHTÄMÄTTÖMYYS


Kielteisenä - laiminlyöt kehoasi ja fyysisiä tarpeitasi. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset